• مشهد، بلوار خیام، خیام جنوبی 10، پلاک17 واحد9
  • فارسی
  • English
white logo

ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه 8:30 تا 14:30

هیدروکسی اتیل سلولز HEC

هیدروکسی اتیل سلولز HEC

هیدروکسی‌اتیل‌سلولز (HEC) یک بیوپلیمر مشتق شده از سلولز است که یک ترکیب شیمیایی بوده و در دیواره سلولی گیاهان یافت می‌شود.

فروشنده محصول

سعید حسینی

سعید حسینی

شماره تماس : 09157695502

توضیحات

  1. هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟
  2. تولید و سنتز هیدروکسی‌اتیل‌سلولز
  3. کاربرد هیدروکسی‌اتیل‌سلولز
  4. خطرات هیدروکسی‌اتیل‌سلولز
  5. استعلام قیمت و خرید هیدروکسی‌اتیل‌سلولز

 

هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟

هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) یک بیوپلیمر مشتق شده از سلولز است که یک ترکیب شیمیایی بوده و در دیواره سلولی گیاهان یافت می‌شود.

هیدروکسی‌اتیل‌سلولز به صورت پودری سفید، بی‌بو و بی‌مزه بوده و به عنوان یک پلیمر غیر‌یونی محلول در آب است که به عنوان یک عامل غلیظ‌کننده برای فرمولاسیون‌های آبی آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می‌شود.

از جمله مشکلاتی که در هیدروکسی‌اتیل‌سلولز و سایر غلظت‌دهنده‌های محلول در آب وجود دارد، تمایل ذرات آن به تجمع یا توده شدن در اولین بار تماس با آب است.

دوره مهار، از خیس شدن اولیه تا شروع انحلال، به عنوان زمان هیدراتاسیون نامیده می‌شود. این زمان هیدراتاسیون می‌تواند از 4 تا 25 دقیقه متغیر باشد. این زمان هیدراتاسیون به طور قابل توجهی تحت تأثیر دو عامل است: pH و دمای آب. دمای بالاتر و pH بالاتر زمان هیدراتاسیون را کاهش می‌دهد، اما دمای یا pH خیلی بالا می‌تواند منجر به توده شدن شود.

هیدروکسی‌اتیل‌سلولز ارائه شده در مجموعه اکسین شیمی برای افزودن به آب، بدون کلوخه شدن طراحی شده است و بنابراین آماده سازی محلول را تا حد زیادی تسهیل می‌کند. همچنین کارآمدترین نوع ضخیم کننده غیر یونی موجود در بازار است.

تولید و سنتز هیدروکسی‌اتیل‌سلولز

پلیمر هیدروکسی‌اتیل‌سلولز از پردازش سلولز با هیدروکسید سدیم و واکنش آن با اکسید‌اتیلن به دست می‌آید.

 

کاربرد هیدروکسی‌اتیل‌سلولز

  • هیدروکسی‌اتیل‌سلولز به دلیل خاصیت ضخیم‌کنندگی و حلالیت در آب به طور گسترده در صنایع آرایشی، بهداشتی و مو استفاده می‌شود.
  • جهت بهبود انحلال دارو در مایعات گوارشی، از هیدروکسی‌اتیل‌سلولز و متیل‌سلولز با داروهای آبگریز در فرمولاسیون کپسول استفاده می‌شود.
  • به طور گسترده در صنعت نفت و گاز به عنوان یک افزودنی گل حفاری و همچنین در کاربردهای صنعتی، رنگ و پوشش، سرامیک، چسب، پلیمریزاسیون امولسیونی، جوهر، ساخت و ساز، میله‌های جوش، و پرکننده اتصالات استفاده می‌شود.
  • یک عنصر کلیدی در تشکیل حباب‌های بزرگ است، زیرا دارای توانایی انحلال در آب است، همچنین استحکام ساختاری حباب صابون را فراهم می‌کند.
  • این محصول ژل شفاف کریستالی تولید می‌کند و فاز آبی امولسیون‌های آرایشی را غلیظ می‌کند. همچنین می‌توان از آن برای غلیظ کردن موثر شامپوها، شوینده‌های بدن و ژل ها استفاده کرد.

 

خطرات هیدروکسی‌اتیل‌سلولز

ایمنی هیدروکسی‌اتیل‌سلولز توسط پنل تخصصی بررسی مواد آرایشی، ارزیابی شده است. متخصصان داده‌های علمی را ارزیابی کرده و به این نتیجه رسیده‌اند که این ماده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست بی خطر است و در حال حاضر در غلظت‌های کم ۰۰۰۲/۰ و تا 39% استفاده می‌شود.

استعلام قیمت و خرید هیدروکسی‌اتیل‌سلولز

ن‍ظر به کاربرد گسترده و متنوع هیدروکسی‌اتیل‌سلولز در صنایع مختلف، مجموعه اکسین شیمی امکان خرید این ماده را در مقادیر جزئی و عمده برای خریداران محترم فراهم کرده است تا با هزینه‌ای مناسب مواد مورد نیاز صنایع خود را تامین کنند. جهت استعلام قیمت و خرید هیدروکسی‌اتیل‌سلولز در مقادیر عمده با همکاران ما تماس حاصل فرمایید. همچنین برای استعلام قیمت و خرید هیدروکسی‌اتیل‌سلولز در مقادیر آزمایشگاهی از همین صفحه اقدام نمایید.

 

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “هیدروکسی اتیل سلولز HEC”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات فروشنده

  • آدرس:
  • هنوز امتیازی داده نشده است!