• مشهد، بلوار خیام، خیام جنوبی 10، پلاک17 واحد9
  • فارسی
  • English
white logo

ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه 8:30 تا 14:30

بتائین

بتائین

بتائین یا تری‌متیل‌گلیسین (TMG) یک اسید آمینه اصلاح شده بوده که از گلیسین با سه گروه متیل تشکیل شده است که به عنوان دهنده متیل برای مسیرهای متابولیکی مختلف عمل می‌کند.

دسته بندی ها

فروشنده محصول

pooria

pooria

توضیحات

  1. بتائین چیست؟
  2. تولید و سنتز بتائین
  3. کاربرد بتائین
  4. خطرات بتائین
  5. استعلام قیمت و خرید بتائین

بتائین چیست؟

بتائین یا تری‌متیل‌گلیسین (TMG) یک اسید آمینه اصلاح شده بوده که از گلیسین با سه گروه متیل تشکیل شده است که به عنوان دهنده متیل برای مسیرهای متابولیکی مختلف عمل می‌کند.

 

بتائین از ن‍‍ظر شیمی ترکیبی خنثی است که از دو گروه عاملی کاتیونی و آنیونی ‌تشکیل شده است. به همین علت بتائین، یک ترکیب دو قطبی بوده و کاربردهای فراوانی دارد.

تولید و سنتز بتائین

غالبا، بتائین از طریق جداسازی کروماتوگرافی مایع از ملاس چغندرقند استخراج شده و سپس تصفیه و متبلور می‌شود. اشکال دیگر بتائین را می‌توان از طریق افزودن اسید، دادن حرارت و یا مواد دیگر تولید کرد.

در این روش از تولید بتائین تری‌متیل‌آمین و مونوکلرو‌استیک‌آسید با یکدیگر واکنش داده و بتائین‌هیدروکلریک‌اسید را تولید می‌کند. به منظور از بین بردن تری‌متیل‌آمین باقیمانده ترکیب حاصل را حرارت داده تا بتائین‌هیدروکلریک‌اسید تبخیر شده و محصول خالص شود. در پایان فرآیند با حذف اسید کلریدریک بتائین خالص باقی می‌ماند.

 

کاربرد بتائین

  • بتائین یک سورفکتانت غیر یونی می‌باشد که در تهیه صابون مایع و شامپوهای دارویی قابل استفاده است. مشتقات بتائین به دلیل فعالیت سطحی بالا به عنوان یک عامل پاک‌کننده کارآمد شناخته می‌شوند.
  • بتائین به عنوان تثبیت‌کننده کف، سم زدا، و اصلاح‌کننده ویسکوزیته نیز کاربرد دارد. برخی از استرهای بتائین، دارای فعالیت ضد میکروبی هستند و می‌توان از آن‌ها برای فرموله کردن محصولات مراقبت شخصی مانند ضد‌تعریق‌ها استفاده کرد.
  • بتائین به صورت گسترده در صنعت مراقبت شخصی به عنوان جایگزینی برای سورفکتانت‌های گوگردی استفاده می‌شود. این ماده به طور موثر به عنوان یک عامل کاهش دهنده تحریک عمل کردع، که عمدتا در شامپوهای بچه و محصولات مراقبت شخصی بسیار ملایم قابل استفاده است.
  • خواص مرطوب‌کنندگی بتائین آن را به یک ماده اولیه بسیار مفید برای صنایع آرایشی و بهداشتی تبدیل کرده است. علاوه بر این، به طور گسترده ای به عنوان یک امولسیفایر و نرم‌کننده در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون، شامپو و پاک‌کننده‌های پوستی کاربرد دارد.

خطرات بتائین

ایمنی بتائین طبیعی تا کنون ارزیابی نشده است و فقط بتائین‌های مصنوعی مانند کوکامیدوپروپیل‌بتائین (CAPB) مورد ارزیابی قرار گرفته است. با این حال، بتائین مشتق شده طبیعی به عنوان یک ماده پایدار و غیر سمی در نظر گرفته می‌شود.

 

استعلام قیمت و خرید بتائین

با توجه به کاربرد گسترده و متنوع بتائین، مجموعه اکسین شیمی امکان خرید این ماده کاربردی را برای خریداران محترم فراهم کرده است تا با هزینه‌ای مناسب مواد مورد نیاز صنایع خود را تامین کنند. جهت استعلام قیمت و خرید بتائین با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بتائین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات فروشنده

  • هنوز امتیازی داده نشده است!